Sieraad hart als verbinding met het levende symbool van het Gouden Hart van Melchizedek

Het stralende gouden hart heeft Melchizedek gekozen als symbool voor de vrede. Als het hart stroomt zal er ook vrede zijn. Vrede en liefde gaan hand in hand. Geen vrede zonder liefde.
De kleur goud is door hem gekozen, omdat goud gecondenseerd zonlicht is. De liefde en wijsheid van de zon heeft net zo lang ingewerkt op de materie van moeder aarde totdat het licht van de zon in de aarde een vaste structuur kreeg, gecondenseerd werd als het ware, tot goud.
Veel goddelijke energieën werken door de zon heen. De stralen van de zon bevatten daarom veel warmte, liefde, licht en goddelijke informatie.

Gouden hart is een levend symbool
Het symbool van het hart is een levend symbool. Dit betekent dat het in de onzichtbare wereld als een groot stralend hart voortdurend de liefdevolle energieën van vrede uitstraalt. Men kan zich dan ook in gedachten en gevoel verbinden met dit levende symbool.

Gouden hart als tastbaar verbindingssymbool
Melchizedek heeft er voor gekozen om dit levende symbool ook tastbaar te maken voor de mensen. Hij wil dit symbool weergeven in echt goud, omdat goud de mogelijkheid biedt de vredes- en liefdesenergieën te laten stromen naar onze wereld, zodat deze voelbaar worden voor mensen. Melchizedek verbindt deze gouden hartjes namelijk met zijn energie van vrede en liefde (die via het door hem tot leven geroepen symbool van het hart stroomt). Al deze kleine hartjes zijn dan altijd verbonden met dit symbool.
Daarbij geeft Melchizedek bij ieder hartje ook een korte persoonlijke boodschap.

Gouden hart als ankerpunt, helper en beschermer
Voor Melchizedek dient dit gouden hart dus als een belangrijk ankerpunt. En het wordt een belangrijk hulpmiddel in je proces van innerlijke vrede en contact met je Godsvonk. Bovendien is het gouden hart ook een beschermer.

Bestellen gouden hart

Gouden hanger hart
14 karaats goud

Afmetingen groot:
h = 11 mm
b = 13 mm
d = 3 mm

Prijs € 114,-

   

Gouden hanger hart
14 karaats goud

Afmetingen middel groot:
h = 8 mm
b = 10 mm
d = 2,5 mm

Prijs € 82,-

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Verzendkosten bedragen: € 15,60
De pakketjes worden aangetekend en verzekerd verstuurd. Verzekeren is nodig voor het verzenden van juwelen.

De gouden hartjes leveren wij op bestelling.